Välj en sida

Näringslivsträff Göteborgs konserthus

sep 10, 2015

Välkommen till Näringslivsträff Göteborgs Konserthus

En av Göteborgs bäst bevarade hemligheter kan vara Näringslivsträffarna som Göteborgs konserthus anordnar tre gånger per år. Har deltagit på ett flertal och alltid varit väldigt glad och tacksam för dem. Mötena människor emellan är en viktig del, liksom konserten som kvällen avslutas med. Den tredje delen är föredragen, som gör det hela så unikt. Har upplevt att de gett helt unika inblickar i vad som pågår i Göteborg. Inblickar jag inte haft möjlighet att få på något annat sätt jag kan komma på. Här inleder konserthusets programutvecklare Eva Essvik kvällen med att presentera första talare.

Per Karlströmer, vd och rådgivare på Kapi.

Per Karlströmer, vd och rådgivare på Kapi marketing, berättar om hur de hjälper företag att förstå potentialen i att rikta sin marknadsföring och sitt sortiment till de invandrargrupper som finns i Sverige. Han ser en enorm outnyttjat möjlighet, och visar exempel på kampanjer de själva arbetat med.

Marie Malmqvist, Kategoriansvarig Smaksättning, Till maten och All världens mat (kolonial)

Marie Malmqvist på ICA berättar om hur de breddat sitt sortiment för att kunna serva fler befolkningsgrupper.

Erik Risberg, pianist i symfonikerna presenterar kvällens konsert på ett väldigt inspirerande sätt.

Erik Risberg, pianist i symfonikerna presenterar kvällens konsert på ett väldigt inspirerande sätt. Efter en stund säger han; ja det kanske räcker så.. -Nej..!! ropade publiken. Alla ville höra mer av honom.

Konserthusets VD Sten Cranner hälsar välkommen till kvällens konsert, och benämner händelsen att Dvoraks symfoni "Från den nya världen" ges samtidigt som manifestationen "Refugees Welcome" med cirka 10.000 deltagare pågår utanför konserthusets dörrar.

Konserthusets VD Sten Cranner hälsar välkommen till kvällens konsert. Han benämner händelsen att Dvoraks symfoni ”Från den nya världen” ges samtidigt som manifestationen ”Refugees Welcome”, pågår på Götaplatsen utanför konserthusets dörrar, som en ”Gudomlig symbol”.

Lisa Larsson sjunger "Sånger från hjärtat" av Rolf Martinsson

Lisa Larsson sjunger ”Sånger från hjärtat” med musik av Rolf Martinsson. De har dock samarbetat med kompositionen. Ny dirigent för GSO var Antonello Manacorda från Italien.
Läs Håkan Dahls recension i GP här.

En annan möjlighet att komma till Konserthuset är deras Företagsabonemang High Five!