Välj en sida

Exempel på hemsidor till kunder

 

 

KunGa Yogi center – Halmstad

KunGa Yogi center - Halmstad
Hemsida producerad för KunGa Yogi center som är en Yogastudio i Halmstad. Yogainstruktör och beställare är Sanna Byrsell. Målet för sidan var att ge en tydlig och snygg överblick över verksamheten och lätt få besökaren att förstå vad som erbjuds på centret. Har denna gång inte själv fotograferat utan agerat bildredaktör och webbdesigner. Bilderna kommer från bildarkiv och från privatpersoner. Med dagens mobiler fås ofta såpass god kvalité att om bara bilderna är tagna i hyfsat ljus med stadig hand så går det att använda dem efter en kort rundtur i Photoshop.

Human Touch Body & Brain

Human Touch Body & Brain

Human Touch Body & Brain. Uppdraget innebar att på ett tydligt sätt visa vad Human Touch arbetar med, och även presentera varje enskild person som jobbar inom gruppen. Att det skall vara lätt för kunderna att boka är också en viktigt prioritet. Här jobbar jag både som webbdesigner och som fotograf. Innan de första porträtten togs kom vi fram till ett koncept som sedan följs när nya medarbetare fotograferas. I detta fall fotograferar vi i min studio i centrala Göteborg.

Söker ni en Akupunktör, Energi & Reikiterapeut, duktig massör, någon som ger Mindful tapping eller Taktil behandling, en Osteopat, eller kan ge er privat undervisning i Yoga så rekommenderar jag att ni klickar på respektive länk.

Ni kan också få hjälp med Stresshantering, hälsokonsultation, individuell och par-coachning, och Embrace samtal

Human Touch Body & Brain erbjuder också et stort utbud av Företagstjänster.

Sidan hittar ni på www.human-touch.se och jag hoppas ni både uppskattar sidan som sådan, och hittar den person där som kan hjälpa er med vad ni behöver.

Soulbeing

Soulbeing - gör yoga och meditation tillsammans med andra online

Soulbeing.se är en sida jag gjort för en annan del av min verksamhet. Har under lång tid lett grupper i en lugn avslappnande form av meditativ yoga som heter Kum Nye. Den kommer från Tibet och har funnits i Väst i denna form sedan början av 70-talet.

Sidan hittar ni på www.soulbeing.se

Embrace Therapy

Uppdrag åt Ann Nilsson som arbetar som känsloterapeut. I inledande intervju framkom det att värden som Ann vill förknippas med är natur och att färgerna gärna fick gå åt jordfärgshållet. Detta togs med i letandet efter bilder, och de vi fann bearbetades sedan för att få en enhetlig mjuk varm känsla.

Annat av vikt är att sidan naturligtvis skall fungera bra på olika plattformar som dator, läsplattor och mobiler.

Embrace Therapy – http://embracetherapy.se